Wie is winebroker

De man achter WINEBROKER.NL is Rick van der Eijk. Deze door de wol geverfde wijnman in hart en nieren (letterlijk en figuurlijk!) heeft een jarenlange ervaring in de Nederlandse en internationale wijnhandel. Door zijn grote wijnkennis en doordat hij midden in de markt staat, bezit hij de unieke kwaliteiten om voor u de door u gedroomde wijndeal te sluiten.

Kopen & Verkopen

Rick van der Eijk ziet dat de wijnmarkt permanent in beweging is. Bovendien heeft hij gedurende jaren een indrukwekkend netwerk van wijnliefhebbers opgebouwd. Hij weet als geen ander waar de mooiste particuliere wijnkelders zijn. Niet alleen in Nederland, maar zelfs wereldwijd.

Vandaar dat Winebroker.nl de ideale intermediair is bij het aanvullen dan wel uitdunnen, respectievelijk verkopen van uw uiterst bijzondere wijnvoorraad. Zo kan uw wijnkelder getaxeerd worden en indien gewenst in zijn geheel (of gedeeltelijk) verkopen. En zo kan ook de wijn(en) waarvan u al zo lang droomt gevonden worden.

Rick van der Eijk; uw contact voor exclusieve wijnen

Kortom, Rick van der Eijk is ijzersterk in wat hij al 25 jaar doet: het opkopen van mooie, goed gerijpte wijnen en van klassieke collector’s items. Het kan gaan om een enkele fles én om kapitale kelders.

Als u, om welke reden dan ook, van uw wijnen af wilt, weet hij er raad mee. Als u uw collectie completer wenst te maken, lukt dat met Winebroker.nl.